طرز تهیه پوره سیب زمینی

پیاز را ریز خرد کنید.

روغن زیتون را در ظرفی روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز خردشده را به تابه افزوده تا زمانی که نرم شوند تفت دهید، قارچ هم برش زده و اضافه كنيد تا كاملا آبش كشيده شود. سیر را له کرده و به مدت يک دقیقه با پیاز تفت دهید.

 

تابه را از روی شعله بردارید و به مدت ده دقیقه کناری قرار دهید تا سرد شوند.

برای تهیه پوره سیب زمینی، سیب زمینی‌های خرد شده را در آب جوش و نمک به مدت ١٥دقیقه و یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزید. سپس آن ها را آبکشی نمایید و دوباره به ظرف برگردانید. شیر و  کره را اضافه کنید و آن‌ها را روی حرارت ملایم بپزید و له کنید. سپس پنیر چدار را اضافه نمایید و اجازه دهید تا پوره غلیظ شود.

 

فر را با دمای ١٧٠درجه گرم كنيد.

یک ظرف مناسب فر با ابعاد ٢٠در١٠و عمق ٧سانتیمتر را چرب نمایید. کف ظرف و دیواره های آن کاغذ روغنی بیاندازید.

 

گوشت چرخ کرده، نخود فرنگی، تخم‌مرغ، سس باربیکیو، سس گوجه، جعفری و مخلوط پیاز را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه نمایید. این مخلوط را در ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

 

به مدت ٢٥ دقیقه و یا تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود آن را بپزید. سپس آن را از فر بیرون آورید و دمای فر را به ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید. پوره سیب زمینی را بر روی گوشت بریزید و به مدت ٢٥ دقیقه ديگرآن را بپزید (٥ دقيقه هم گريل) تا روی پوره به رنگ طلایی درآید. اجازه دهید تا به مدت ١٠ دقیقه در ظرف بماند تا خنک شود. سپس آنرا از ظرف بلند کنید.

Scroll Top